CHP’Lİ A.ADAYI CENGİZ MEMİŞ’TEN TRAKYA FLAŞ HABER’E ZİYARET

CHP’Lİ A.ADAYI CENGİZ MEMİŞ’TEN TRAKYA FLAŞ HABER’E ZİYARET

Sahada seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Cengiz Memiş, Trakya Flaş Haber’e ziyarette bulundu.

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Memiş, Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti. Memiş, adaylık açıklamasının bu ayın sonuna kadar sürebileceğini söyledi.

Son 5 yıldan buyana Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Cengiz Memiş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Sahada da seçim çalışmalarını sürdüren Cengiz Memiş, bugün gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez ile bir araya gelen Memiş, aday adaylığı sürecinde vatandaşlarla buluşmalar yaşadığını belirtti. Esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle CHP’nin aday açıklamasını beklerken Genel Yayın Yönetmenimiz Albez’i ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Cengiz Memiş, çalışmalarını anlattı. Memiş, “Aday adaylığı sürecimiz devam ediyor. İnşallah adaylığımızı alırsak partimizin oylarını da yükselterek, yeniden yerelde iktidar olmak istiyoruz. Bu doğrultuda ben ve ekibimiz sahada çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Aday Adayı Cengiz Memiş, ziyareti sırasında Trakya Flaş Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez’e bir Atatürk biblosu hediye etti. Hediyeye teşekkür eden Albez, “Benim için çok kıymetli olan Atamız’la ilgili bir hediye almak çok güzel. Teşekkür ederim. Adaylık yolunda başarılar dilerim.”dedi.

   



DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI