CHP’DEN TRAKYA FLAŞ HABER’E 24 TEMMUZ KUTLAMASI

CHP’DEN TRAKYA FLAŞ HABER’E 24 TEMMUZ KUTLAMASI

CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Nurcan Karaca ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nedeniyle Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Nurcan Karaca ve beraberindeki İlçe Kadın Kolları yönetiminden Bilgay Korkmaz, Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı İlker Polat ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Ömür Taylan Yıldız, Trakya Flaş Haber’i ziyaret etti.

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Albez tarafından karşılanan CHP İlçe Sekreteri Nurcan Karaca ve beraberindekiler Basın Bayramı’nı kutladı. Karaca, Trakya Flaş Haber Ailesi’ne çalışmalarında başarılar dilerken, gazetecilerin özgür ve bağımsız olmasının önemine dikkat çekerek, “Bağımsız gazeteciler toplumun her zaman gerçekleri öğrenmesini sağladığı için bu günün önemi büyük. Sansürün kaldırılması gazetecilerimizin özgür ve bağımsız olmasına ve de gerçekleri topluma yansıtmasının önünü açmıştır. Bugün belki özgür gazetecilik zor ama sizlerin her şeye rağmen işinizi yaptığınıza inanıyoruz ve her zaman CHP olarak bağımsız gazetecileri destekliyoruz.” dedi.

Ziyaretin ardından Genel Yayın Yönetmenimiz Albez de nazik ziyaretleri için Karaca ve beraberindeki CHP Çerkezköy İlçe teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler: TRAKYA HABER’ TEMMUZ KUTLAMASI

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ORMAN BAKANI’NA ORMANLARIN KÜÇÜLMESİNİ SORDU

ÜN: TARIMDA SON 27 SENENİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ

KAPAKLI MELCİSİ EYLÜL AYI İLK TOPLANTISINI YAPTI

EDİRNE'DE AYÇİÇEĞİ HASAT TÖRENİNE SERT TEPKİ: CENAZE NAMAZI KILINMASI GEREKİRKEN ŞENLİK YAPILIYOR