CHP’DEN MİLLET İTTİFAKI’NA SANDIK EĞİTİMİ

CHP’DEN MİLLET İTTİFAKI’NA SANDIK EĞİTİMİ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, genel seçimler öncesinde sandık görevlilerine yönelik bir eğitim düzenledi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekilliği Genel Seçimi öncesi Millet İttifakı sandık görevlilerine yönelik eğitim düzenledi. CHP İl Eğitim Koordinatörü Fevzi Çoban, yaklaşık 400 sandık görevlisine yönelik eğitim verdi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda bugün düzenlediği programla sandık görevlilerine yönelik bir eğitim verdi. CHP Tekirdağ İl Eğitim Koordinatörü Fevzi Çoban’ın katıldığı eğitimde CHP Parti okulu eğitmenleri Erhan Buzkuş ve Adem Erdem de sandık görevlilerine çeşitli bilgiler verdi.

CHP’nin sandık görevlilerine yönelik düzenlenen eğitime CHP Tekirdağ Milletvekili ve adayı İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Cem Avşar, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Deva Partisi İlçe Başkanı Enes Kemal Kaya ve sandık görevlileri, Gelecek Parti İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve sandık görevlileri, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

CHP İlçe Başkanlığı’ndan eğitim sonrası yapılan açıklamada, “CHP Çerkezköy ilce yönetimi, kadın , gençlik ve sandık sorumlularımız seçime tüm yürekleriyle hazır. Tekirdağ'da ve Tüm Türkiye'de yeni bir soluk, yeni bir yüzyıl başlangıcı için harekete geçtik. Umutluyuz, inanıyoruz, kazanacağız.” ifadelerine yer verildi.



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ