CHP’DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

CHP’DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde 14 Mayıs vurgusu yaptı.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. Dönmez, 1 Mayıs’ın 14 Mayıs’tan sonra meydanlarda kutlanacağını söyledi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle CHP’nin Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğu seçim standında partililerle bir araya gelen Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, basın açıklaması yaptı. Dönmez, açıklamasında şunları kaydetti:

“1 Mayıs, vahşi kapitalist sisteme, gözünü kar hırsı bürümüşlere, doğayı talan edenlere, küresel sermaye ve siyasi iktidara itiraz günüdür. 1 Mayıs ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların, yoksulların, işsizlerin, köle koşullarında insafsızca çalıştırılanların, mücadelelerini birleştirdikleri bir gündür. Ancak yıllar var ki bu kutlu bayramı meydanlarda işçisiyle, köylüsüyle el ele, omuz omuza coşkuyla kutlanmasına bile mevcut iktidar sahipleri izin vermiyor, engel oluyor. Ama umutsuzluğa yer yok.  Artık bu baskıcı düzenin demokratik yollarla yani sandıkta gitmesine 14 gün kaldı. Yurttaşlarımız şunu çok iyi bilsin ki 15 Mayıs sabahı ; demokratik, özgür, ayrımsız, hep birlikte kardeşçe yaşayacağımız sömürüsüz bir Türkiye’ye kavuşacağız. Sana söz. 15 Mayıs sabahı Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olacak ve tüm Türkiye’ye baharlar gelecek. Yaşasın 1 Mayıs! Yaşasın İşçiler, emekçiler!



Anahtar Kelimeler: MAYIS KUTLAMASI