Politika

Politika Haberleri

CHP’DE KONGRE STARTI VERİLDİ

CHP’DE KONGRE STARTI VERİLDİ

12 Haziran’da üye listeleri askıya çıkartılan CHP’de kongre süreci resmen başladı. CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı için de ilk aday Özgür Sönmez oldu. Sönmez, yarın 19,30’da parti binasında adaylığını açıklayacağını duyurdu.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) ilçe kongresi startı verildi. Genel Merkez takvimine göre 12 Haziran 2023’te üye listeleri askıya çıkartıldı. 3 Temmuz’da ise ilçe kongre delegelerinin seçimi yapılacak. Ardından 5 Ağustos’ta ilçe başkan seçimlerinin başlangıç tarihi olarak açıklandı.

İŞTE KONGRE TARİHLERİ

CHP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre kongre takvimi şöyle belirlendi. Üye listelerinin askıya çıkartıldığı 12 Haziran 2023 tarihinden itibaren 3 Temmuz’da ilçe kongre delege seçimleri başlayacak ve 30 Temmuz’a kadar sürecek. Daha sonra İlçe Kongreleri ise 5 Ağustos’ta başlayıp 10 Eylül’de sona erecek.

ÇERKEZKÖY’DE İLK ADAY ÖZGÜR SÖNMEZ

Kongre takvimiyle birlikte Çerkezköy’de CHP İlçe Başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan Özgür Sönmez olacak. Sönmez, yarın akşam 19,30’da parti binasında resmen ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını duyurdu.



Anahtar Kelimeler: KONGRE STARTI VERİLDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ