CHP'DE AYFER DÖNMEZ YENİDEN BAŞKAN

CHP

Geçtiğimiz ay delege seçimlerini kazanan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, bugün yapılan kongrede başkanlık koltuğuna bir kez daha oturdu.

CHP Çerkezköy 38. Olağan İlçe Kongresi bugün Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede, ikinci kez aday olan Ayfer Dönmez, beyaz listeyle, rakibi Özgür Sönmez ise mavi listeyle seçime girdi. 254 oy alan Ayfer Dönmez, yeniden başkan seçildi.

CHP Çerkezköy 38. Olağan İlçe Kongresi Atatürk Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Ayfer Dönmez ile, Özgür Sönmez başkanlık için aday oldu. 356 delegenin bulunduğu CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda, sandığa 321 delege geldi. 2 sandığın kurulduğu seçimde Dönmez 254, rakibi Özgür Sönmez ise 66 oy aldı. 

Delegenin bir kez daha seçtiği Ayfer Dönmez ikinci kez CHP Çerkezköy İlçe Başkanı oldu. Kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda CHP’li katıldı.



Anahtar Kelimeler: ' AYFER DÖNMEZ YENİDEN BAŞKAN

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ