CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN ‘AİLE SAĞLIK MERKEZİ’ İÇİN ÇAĞRI:

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN ‘AİLE SAĞLIK MERKEZİ’ İÇİN ÇAĞRI:

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Süleymanpaşa Çınarlı’daki Aile Sağlık Merkezi tahliye ediliyor, Bakanlık uyuyor”dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezi hakkında mal sahibi ile anlaşmazlık nedeniyle tahliye işlemi başlatıldığını, ancak Bakanlığın uyuduğunu belirterek, “Vatandaş mağdur, ne zaman seslerini duyacaksınız” diye tepki gösterdi.

Aygun, Tekirdağ’ın sağlık alanında yaşadığı sorunlara işaret etti.  Tekirdağ’da hekimlerin büyük bir özveri ile çalıştığını, bu nedenle kendilerine teşekkür ettiğini vurgulayan Aygun, “Ancak hekim sayısı yetersiz. Bu yüzden randevu alınamıyor, çok ileri tarihlere veriliyor” dedi.

Yoğun bakım ünitelerinin de ağzına kadar dolu olduğunu, acil durumda hasta kabul edemediğini kaydeden Aygun, “Sağlık sorunu erteleme kabul etmez” diye tepki gösterdi.

Aygun, Süleymanpaşa İlçesinde Çınarlı Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezi’nin mal sahibi ile anlaşmazlık nedeniyle mahkemelik olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“Oradaki vatandaşlarımız mağdur ama Sağlık Bakanlığımız uyuyor. Sağlık İl Müdürlüğümüz uyuyor, Saray uyuyor. Aile Sağlık Merkezlerinde fiziki alan sıkıntısı var. Hani sağlık sistemi uçmuştu! Hizmette değil çöküşte uçtunuz!”

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na seslenen Aygun, “Tekirdağ’daki hekim sorununu ve Aile Sağlık Merkezi sorununu acilen çözmenizi bekliyoruz” dedi. 


    

 



CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ORMAN BAKANI’NA ORMANLARIN KÜÇÜLMESİNİ SORDU

ÜN: TARIMDA SON 27 SENENİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ