CHP MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

CHP MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN  KADINLAR GÜNÜ

CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aygun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Milletvekili Aygun, açıklamasında kadının erkekle tam eşit ve özgür olduğu bir Türkiye için mücadele edildiğini belirterek, AK Parti iktidarında kadına yönelik şiddet ve cinayetin toplumun en önemli sorunu haline geldiğine dikkat çekti.

CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. İstanbul Sözleşmesi'nin yürürlükten kaldırılarak kadının yaşam hakkının güvencesiz bırakıldığını ifade eden Aygun, AK Parti'nin Türkiye'yi kapana sıkıştıran politikalarının ancak kadınların direnişi ile durdurulabileceği inancında olduğunu belirtti.

Aygun, kadının erkekle tam eşit ve özgür olduğu bir Türkiye'nin mümkün olduğuna dikkat çekerek, bu hedefe ulaşmak için kadınlarla birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. Millet İttifakı ile bu hedefe çok yakın olduklarını söyleyen Aygun, kadınların siyasette, toplumda, ekonomide ve aile hayatında hak ettikleri konumu alacağı bir Türkiye dileğinde bulundu. Ayrıca Aygun, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak, sevgi ve saygılarını sundu.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK