CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

Hayrabolu’da düzenlenen Buğday Mitingi için Tekirdağ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ilk olarak Çerkezköy’e gelerek belediyeyi ziyaret etti.

Hayrabolu’nda çiftçilerin düzenlediği ‘Buğday Mitingi’ için Tekirdağ’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ programı kapsamında ilk olarak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti.

Buğday Mitingi için Tekirdağ’a gelen Özgür Özel programına Çerkezköy’den başladı. Çerkezköy’de, Tekirdağ Büyükşehir belediye Başkanı Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Tekirdağ İl Başkanı Özgür Şenol Taşmerdivenli, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve çok sayıda CHP’li karşıladı.  İlk olarak Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Özel’e, Belediye Başkanı Vahap Akay, çiçek takdim etti. Belediye binası önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla tokalaşan Özel, beraberindekilerle başkanlık makamına geçerek burada yaklaşık 20 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. Özel’in ziyareti sırasında CHP’lilerin yanı sıra STK temsilcileri de hazır bulundu. Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki gaziler CHP Lideri Özel ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Başkanlık makamında basına kapalı olarak partililer ve belediye başkanlarıyla birlikte bir süre görüşen Özel’e, Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Halk Ekmek fabrikasının ürettiği ekmeği ikram etti. 

CHP Lideri Özel, daha sonra beraberindekilerle Kapaklı’ya geçti. Kapaklı’da Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Özel, daha sonra Saray’a giderek Saray Belediyesi’ni ziyaret etti.   

CHP Lideri Özgür Özel, Saray Belediyesi ziyaretinin ardından ise programı şöyle devam etti.

14:00 Hayrabolu Belediyesi’ne ziyaret

14:30 Traktör Konvoyu

15:00 Buğday Mitingi

17:30 CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’na ziyaret

18:00 Süleymanpaşa Belediyesi’ne ziyaret



Anahtar Kelimeler: LİDERİ DURAĞI ÇERKEZKÖY

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI