CHP İLÇE BAŞKANI DÖNMEZ: MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

CHP İLÇE BAŞKANI DÖNMEZ: MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, dün düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe başkanlığı kongresinde yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşan kongre öncesinde yeniden adaylığını açıklayan İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Partililerimizden aldığımız güçle, yereldeki iktidarımızı sürdürerek, genelde de iktidar olma hedefi ile hep birlikte el ele, kol kola , omuz omuza vererek mücadelemize devam edeceğiz.”dedi.

Dün parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yeniden ilçe başkanlığına aday olan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “Partililerimizden aldığımız güçle, yereldeki iktidarımızı sürdürerek, genelde de iktidar olma hedefi ile hep birlikte el ele, kol kola , omuz omuza vererek mücadelemize devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı. Dönmez, konuşmasına kendini tanıtarak başladı. Dönmez, “Buradaki herkes beni tanıyor ancak ben kısaca kendimi tanıtayım.” İfadesinin ardından şunları kaydetti:

KENDİNİ TANITARAK BAŞLADI…

“1971 Kırklareli – Vize, Çakıllı beldesi doğumluyum. Namık Kemal Üniversitesi – Lojistik mezunuyum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin mevcut iktidar tarafından her geçen tırpanlandığını, adaletsizliğin arttığını, fırsat eşitliğinin ortadan kalktığını görüp sadece izleyerek, şikayet etmekle olmaz, bir şey yapmayalım diyerek, siyasete girip mücadele etmeliyim diyerek, Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum. Kadın kollarında başlayan mücadelem daha sonra İlçe yöneticiliği, Belediye Meclis üyeliği ve halen yürütmekte olduğum ve onur duyduğum İlçe Başkanlığı ile devam etmektedir. Atatürk İlke ve devrimlerine, laik Cumhuriyete olan bağlılığımı, mücadeleci ve pes etmeyen tarafımı burada bulunan çoğu kişinin bildiğine eminim.”

PANDEMİ SÜRECİ ÜZDÜ!

İlk ilçe başkanlığına atıfta bulunarak sözlerini sürdüren Dönmez, “12 Ocak 2020 tarihinde partimiz delegelerinin teveccühü ile bu göreve seçilme onurunu yaşadım. Görev süremin başında ortaya çıkan, hem ülkemizi hem de dünyayı sarsan korona virüs salgını, herkesin olduğu gibi ne yazık ki bizim de çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Bu süreçte örgüt olarak, salgın tedbirleri çerçevesinde gereken çalışmaları yaptık. Özellikle 65 yaş üstü olan ve evlerinden çıkamayan, yanında yardım edecek kimsesi olmayan üyelerimize ulaşıp, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Salgının sonlarına doğru gelirken geçen yıl, önce annemi doğal sebeplerden sonra da babamı korona virüs sebebiyle sadece 40 gün arayla kaybettim. Tüm bu olumsuz ve zorlu süreçlerde bana sonuna kadar destek olan yol arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. İktidar olmak için mücadeleyi onların da destekleriyle el ele kol kola, partililerimizle sonuna kadar canla başla sürdürmeye devam ettik.”

SEÇİM SÜRECİNE DEĞİNDİ

Son genel seçimleri hatırlatan Dönmez, “Bu mücadelenin sonuçlarını da Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mevcut Cumhurbaşkanının Çerkezköy’de almış olduğu oydan, iki binin üzerinde bir oy farkı ile olumlu olarak ortaya koyduk. Bizler, Çerkezköy’de sağladığımız başarının tüm ülke genelinde sağlanacağına olan inancımızla, varımızı yoğumuzu ortaya koyarak hareket ettik. Ancak ne yazık ki halkımız tercihini mevcut iktidardan yana kullandı.”

MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Mücadeleye devam edeceklerini söyleyen İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ayfer Dönmez, “Mücadeleden vazgeçecek miyiz? Asla! Bu ülkenin yurtseverleri olarak, aydınlık yarınlara kavuşana dek elimizi taşın altına koymaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Hepinizin bildiği gibi önümüzde yerel seçimler var. Zorlu bir süreç olacağını biliyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisini büyüterek; eşitlikten, haktan, hukuktan, adaletten yana olan herkese elimizi uzatıp kucaklayarak, gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. Partililerimizden aldığımız güçle, yereldeki iktidarımızı sürdürerek, genelde de iktidar olma hedefi ile hep birlikte el ele, kol kola , omuz omuza vererek mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye’nin umudu, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!” diyerek sözlerini tamamladı.

RAKİP ADAY DA KATILDI

CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in yeniden adaylık açıklamasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram’ın yanı sıra CHP’li Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Basın açıklamasına geçen hafta Dönmez’in rakibi olarak adaylığını açıklayan Özgür Sönmez’in katılması da dikkat çekti. 

AKAY’DAN DÖNMEZ’E TAM DESTEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ayfer Dönmez’in adaylık açıklaması öncesinde bir konuşma yaptı. Akay, Dönmez’e destek açıklamasında, yaklaşan yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanacakları vurgusunda bulundu.



TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR