CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “KİM Kİ DARA DÜŞMÜŞTÜR BABAEVİNİN KAPILARI ARDINA KADAR AÇIKTIR”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: “KİM Kİ DARA DÜŞMÜŞTÜR BABAEVİNİN KAPILARI ARDINA KADAR AÇIKTIR”

Keşan ilçesinde gerçekleştirilen “Halk Buluşması”nda, vatandaşlara seslenen Özgür Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi babaevidir."dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne’nin Keşan ilçesinde belediye başkan adaylarını tanıtırken, CHP’nin “babaevi” olduğunu dile getirerek, “Herkes babaevine doğar sonra herkes ileride kimi bizim gibi, sizin gibi babaevinde kalır, kimi başka yere gider. Kimi ırakta oturur kimi yakında oturur" dedi. 


Keşan ilçesinde gerçekleştirilen “Halk Buluşması”nda, vatandaşlara seslenen Özgür Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi babaevidir. Herkes babaevine doğar sonra herkes ileride kimi bizim gibi, sizin gibi babaevinde kalır, kimi başka yere gider. Kimi ırakta oturur kimi yakında oturur. Kimi büyüğünü arar, kimi daha küçüğüne razı olur. Ama herkes bilir ki ‘bir gün başım sıkışırsa dara düşersem, zorda kalırsam, baba ocağının çayı kaynamaktadır, çorbası sıcaktır, bacası tütmektedir. Şimdi gün o gündür. Kim ki dara düşmüştür babaevinin kapıları ardına kadar açıktır; buyursunlar gelsinler. Babaevine gelene nereden geldin demeyiz, niye şimdiye kadar gelmedin, bugüne kadar neredeydin? Bak sen gittin memlekete neler ettirdin demeyiz. Zira gelen herkesin babaevinde yeri vardır. Çünkü babaevinin tapusu bir kişiye kayıtlıdır O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür" dedi. 
 


Haber Kaynak : İha

Yorum Yazın

32 KİLOMETRE TIR KUYRUĞU OLUŞTU

DUR İHTARINA UYMAYAN ARAÇ 8 KİLOMETRE SONRA YAKALANDI: İÇİNDEN KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI

41 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN FİRARİ OPERASYONLA YAKALANDI

YÜKSEKTEN DÜŞEREK ÖLEN AVUKAT SELDA ÖZKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

YUNANİSTAN’DAKİ ÇİFTÇİ EYLEMİ TÜRKİYE SINIRINI KİLİTLEDİ: TIRLARA 24 SAAT YASAK, KÜÇÜK ARAÇLARA SINIRLI GEÇİŞ