CHP EKONOMİ MASASI’NDAN TEKİRDAĞ ÇIKARMASI

CHP EKONOMİ MASASI’NDAN TEKİRDAĞ ÇIKARMASI

CHP Ekonomi Masası, iş dünyası, meslek odaları, esnaf odaları, STK ve dernekler ile buluşacak.

Türkiye’de 81 ili adım adım gezen, iş dünyası ve sektör temsilcileri ile buluşan CHP Ekonomi Masası’nın 43. il ziyareti, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın başkanlığında 15 Eylül 2022 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleşecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa’da sabah 09.00’da Tekirdağ DES Otel’de iş dünyası ile bir araya gelecek CHP Ekonomi Masası, Tekirdağ’ın sorunlarını ilk ağızdan dinleyecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türkiye ve dünya ekonomisi üzerine sunum yaptıktan sonra ülkemizin kronikleşen sorunlarına CHP’nin “Yeni Nesil Çözüm Stratejisi”ni açıklayacak. Daha sonra iş dünyası ile soru-yanıt bölümüne geçilecek.

CHP Ekonomi Masası; CHP Tekirdağ İl Başkanlığı ve İlçe örgütleriyle birlikte gün boyu, Tekirdağ’daki Esnaf Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, MÜSİAD Muhtarlar Derneği, Ticaret Borsaları, OSB Yönetimleri, İşadamı Dernekleri, Ziraat Odaları, Süt Birliği, ekonomi ile ilgili kuruluşlar, Turizm Derneği gibi 30’a yakın meslek odası, STK ve dernek ile bir araya gelecek.

Süleymanpaşa ve Çorlu’da esnaf ve organize sanayi bölgeleri ziyaretlerinin ardından akşam 17.30’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleşecek.

Öztrak’ın başkanlığındaki Tekirdağ ziyaretinde; CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İzmir Milletvekili Bedri Serter, İstanbul Milletvekili Turhan Aydoğan, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,  İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli,  İstanbul Milletvekili Özgür Karabat yer alıyor.

 

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK