Tarih: 10.05.2023 11:03

CHP ÇERKEZKÖY’DE GAZA BASTI

Facebook Twitter Linked-in

Seçim haftasına girilirken CHP Çerkezköy’de STK ziyaretlerine ağırlık vermeye başladı. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı bir gün de üç hemşeri derneğini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

ÜÇ DERNEK ZİYARETİNDE BULUNDULAR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tekirdağ Milletvekili Adayı İsmail Doğaroğlu, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. STK’lara yönelik yapılan ziyaretlerde CHP’liler Kuzey Kafkaslılar Derneği, Vezirköprülüler Derneği ve Yozgatlılar Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Tekirdağ Milletvekili İsmail Doğaroğlu ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’in birer konuşma yaptığı dernek ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıaçdaroğlu’na destek istenildi. Ziyaretler sırasında AK Parti hükümetini eleştiren Milletvekili Adayı İsmail Doğaroğlu, iktidara geldiklerinde Türkiye’deki değişimin nasıl olacağını anlatırken, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de Millet İttifakı’nın seçim taahhütlerini ve ekonomideki fahiş fiyat artılarını dile getirdi. Dönmez, Millet İttifakı’nın iktidarında enflasyonun kontrol altına alınacağını vurguladı.

CHP’lilerin bugünde Kızılpınar’da bir dizi dernek ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —