ÇETİN GROUP VELİAHTI ATAKAN ÇETİN'DEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KADIN PERSONELE JEST

ÇETİN GROUP VELİAHTI ATAKAN ÇETİN

Çetin Group Yönetim Kurulu üyesi Atakan Çetin, grup şirketlerinden Atak Farma'daki kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı.

Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Atak Farma Kozmetik'in kadın çalışanlarını tek tek kutlayarak, gül verdi. Çetin Group şirketlerinden olan  ATAK Farma Kozmetik'te çalışan kadınlara gül dağıtan Atakan Çetin, bu özel günde kadın çalışanların yanında oldu.

Çetin Group Veliahtı Atakan Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı. Çalışanlarla bir araya gelerek sohbet eden Atakan Çetin, kadınların çalışma hayatındaki önemine de dikkat çekti. Bu jest, ATAK Farma Kozmetik çalışanları tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı. 

KADIN ÇALIŞANLARA VERİLEN DEĞER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendilerine gül dağıtılan çalışanlar, Atakan Çetin ve şirket yönetimine teşekkürlerini ileterek, bu anlamlı günde yanlarında oldukları için kendilerini çok özel hissettiklerini söyledi. Çetin Group yönetiminin çalışanlarına verdiği önemi ve desteklerini her daim hissettiklerini belirten çalışanlar, bu özel jestin kendilerine moral ve motivasyon verdiğini dile getirdiler. Kadınlar Günü'nde ATAK FARMA KOZMETİK başta olmak üzere Çetin Group şirketlerinde çalışan kadın emekçilerin bu özel gününü kutlayan Atakan Çetin, çalışmalarında da başarılar dileğinde bulunarek, güllerini takdim etti.

 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI