Gündem

Gündem Haberleri

ÇETİN GROUP`TA YGG TOPLANTISI

ÇETİN GROUP`TA  YGG TOPLANTISI

Yıl sonu yaklaşırken 7 binin üzerinde çalışanı ile hizmet ve üretim sektöründe öne çıkan Çetin Group Yönetim Kurulu, tüm bölge müdürlüklerinin faaliyetlerini gözden geçirdi.

Çetin Group, YGG (Yönetim Gözden Geçirme) toplantısı gerçekleştirdi. Tüm bölge müdürlüklerinin katıldığı toplantıda her bir bölge yıl içindeki tüm faaliyetlerini Yönetim Kurulu ile paylaştı.

YAPILAN ÇALIŞMALAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

2019 yılı sonları yaklaşırken şirketlerde YGG toplantılarına başladı. YGG toplantısı yapan şirketlerden biri de ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) içinde merkezi bulunan  hizmet ve üretim sektöründe faaliyetlerini sürdüren öncü kuruluşlardan Çetin Group, oldu. Çetin Group Yönetim Kurulu, tüm bölge müdürlüklerini şirket merkezinde YGG toplantısına aldı. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri, bölge müdürlüklerinin faaliyetlerini tek tek dinledi. 2019 yılı faaliyetlerinin raporlama ve sunumlarını gerçekleştiren bölge müdürlükleri, saatlerce süren YGG`de grafik ve tablolar eşliğinde geride bırakılan çalışma döneminin analizini yaptı.  



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ