Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇETİN GROUP BU KEZ KÜÇÜKYAYLA`DA İFTAR ETTİ

ÇETİN GROUP BU KEZ KÜÇÜKYAYLA`DA İFTAR ETTİ

Çetin Group Ailesi`nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği Küçükyayla Köyü`nde yine Kadir Gecesi`nde gerçekleştirildi.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in her yıl köyünde düzenlediği iftar yemeğinin bir yenisi daha gerçekleştirildi. Her zaman ki gibi Kadir Gecesi`nde verilen iftar yemeğinde Büyük Çetin Group Ailesi tam kadro olarak Küçükyayla Köyü`nde yaşayan vatandaşlarla oruçlarını açtı.

HER YIL KÖYÜNDE İFTAR EDİYOR

Önceki gün Atak Farma`nın bahçesinde çalışanlarıyla iftar eden Çetin Group yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu kez `Geleneksel Küçükyayla Köyü iftarı`nda ailesiyle birlikte yerini aldı. Kırklareli`nin Vize İlçesi`ne bağlı Küçükyayla Köyü`nde her yıl Kadir Gecesi`nde düzenlenen iftar yemeğine Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin, Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik ve köy sakinleri katıldı.

KADİR GECESİ`Nİ VE RAMAZAN BAYRAMI`NI TEBRİK ETTİ

Manevi iklimin en yüksek olduğu gecede köylüleriyle yaptığı iftarın ardından katılanlara teşekkür eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, herkesin Kadir Gecesi`ni kutlayarak, yaklaşan Ramazan Bayramı`nın da mübarek olması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ