ÇERKEZKÖY’ÜN DÖRT BİR YANINDA KADINA EL KALKAMAZ PANKARTI AÇILDI

ÇERKEZKÖY’ÜN DÖRT BİR YANINDA KADINA EL KALKAMAZ PANKARTI AÇILDI

Kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü nedeniyle Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve Zabıta Müdürlüğü ile Çerkezköy Belediyesi Sosyal Hizmetler personeli, pankart açtı.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Çerkezköy İlçe Zabıta Müdürlüğü ve Çerkezköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ilçenin dört bir yanında pankart açtı.

Çerkezköy’de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla kurumlar biraraya geldi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Zabıta Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında pankart açarak, kadına karşı şiddete ‘hayır’ dedi.

KADINA EL KALKAMAZ PANKARTI AÇILDI

Polis, zabıta ve belediye sosyal hizmetler personeli 25 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında ilçenin bilinen bölgelerinde, Kızılpınar Kahveler Durağı, Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı, Veliköy Belediye Meydanı, Çerkezköy İlçe Devlet Hastanesi Bahçesi ve Muhtarlık önlerinde ‘Kadına El Kalkamaz’ pankartını açarak farkındalık oluşturdu. Çevredeki vatandaşlara verilen mesaj renkli görüntüler oluştururken, bir kez daha kadına karşı şiddete yönelik dikkat çekildi.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL