Tarih: 12.02.2022 15:48

ÇERKEZKÖYLÜLER’E MAÇ DAVETİ: HERKES GELSİN!

Facebook Twitter Linked-in

BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor, sezonun ikinci yarısında ilk karşılaşmasına yarın deplasmanda çıkacak. Kapaklıspor ile oynanacak maç öncesi taraftarlarına çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Hedefimiz 3. Lig, bu yolda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Tüm Çerkezköylüler’i maça bekliyoruz.”dedi.

53 GÜN SONRA MAÇ YAPACAĞIZ

BAL’da 2. Hafta yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Deplasmanda Kapaklıspor ile karşılaşacak olan 1911 Çerkezköyspor’da Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, taraftarlara çağrıda bulundu. Yarın ki maç öncesi değerlendirmede bulunan Başkan Aslan, “Sezonun ikinci yarısının ilk maçını yarın Kapaklıspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Tam 53 gün sonra maça çıkıyoruz. Takımımız hocamızın nezaretinde devre arasını iyi geçirdiğini düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da hedefimiz belli. Şampiyon olup, 3. Lige çıkmak istiyoruz. Bunun içinde şahsım ve yönetimim bugüne kadar elinden geleni yaptı. Yine futbolcularımız ve hocamızda büyük bir özveriyle ilk yarıyı lider olarak tamamladı. İnşallah ikinci yarıda da tüm maçları kazanarak şampiyon olmak istiyoruz.”dedi.

TARAFTARLARIMIZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YALNIZ BIRAKMASIN

Taraftarları maça davet eden Başkan Aslan açıklamalarını şöyle tamamladı: “Yarın önemli bir maça çıkıyoruz. Kapaklıspor bizim kardeş kulübümüz. Lig’de rakibimize de başarılar diliyoruz. Ancak biz de yarın ki maçı sezonun ilk yarısındaki gibi Kapaklıspor’a karşı kazanmak istiyoruz. Takımımıza güveniyorum. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Hedefimiz 3. Lig, bu yolda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Tüm Çerkezköylüler’i bu maça bekliyoruz.”

Öte yandan bugün sabah saatlerinde Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde ter idmanı yapan 1911 Çerkezköyspor, kendi tesislerinde kampa girdi.

HAFTANIN MAÇLARI

Bu arada 1911 Çerkezköyspor’un deplasmanda Kapaklıspor ile karşılaşacağı BAL 8. Bölge 1. Grup’ta yarın Lüleburgazspor’da evinde Tuncaspor ile karşılaşacak. Vizespor Babaeskispor, Marmaraereğlisi-Tekirdağspor maçları, Vizespor ve Marmaraereğlisispor’un ligden çekilmesi nedeniyle oynanmayacak. Tekirdağspor ve Babaeskispor hükmen galip gelmiş sayılarak oynamadan 3 puanla haftayı kapatacak. Bu arada, ligin bir başka takımı Uzunköprüspor’da hafayı puansız BAY geçirecek. Kapaklıspor ile 1911 Çerkezköyspor yarın (Pazar) saat 12.00’da Kapaklıspor’un sahasında karşılaşacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —