Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇERKEZKÖYLÜLER SIRA GECESİNDE EĞLENCEYE DOYDULAR

ÇERKEZKÖYLÜLER SIRA GECESİNDE EĞLENCEYE DOYDULAR

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonları yoğun talepler doğrultusunda klasik hale gelen ve her ay devamı istenen sıra gecesi ile ilçeye renk katmaya devam ediyor.

Çerkezköy’de 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonları yoğun talepler doğrultusunda klasik haline gelen ve her ay devamı istenen sıra gecesi ile ilçeye renk katmaya devam ediyor. Mahmut Çap ve ekibinin birbirinden özel ezgileriyle renklenen gecede müşteriler doyumsuz bir gece geçirdi.

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu'nda düzenlenen sıra gecesi etkinliğine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda katılım oldu. Mahmut Çap ve ekibi ile oldukça eğlenceli geçen etkinliğin devamlı hale gelmeye başladığını ifade eden organizasyon sahibi Sait Tabala; “Müşterilerimiz ve dostlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu’muzda sıra gecesi etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz. Müşterilerimiz gayet memnun talepler doğrultusunda ayda bir kez bu güzel sıra gecesi  ekibini Çerkezköy’lü hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bir sonraki programımız aralık ayının sonunda. Tüm dost ve müşterilerimizi bekliyoruz. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve müşterilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Gecede Şanlıurfa’nın kendine özgü kıyafetleri, birbirinden güzel ezgileri ve halayları ile müşterilere eğlenceli bir akşam yaşatan Mahmut Çap ve ekibi, Çerkezköy’de olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’da geceye katılan misafirler arasındaydı. Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu emektarı İsmail Çondol’un istek üzerine tekrardan şarkı söylemesi büyük beğeni topladı. Misafirlere ikram edilen çiğ köftenin lezzeti damaklarda tat bıraktı.   



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ