ÇERKEZKÖYLÜLER HAYDİ MAÇA…

ÇERKEZKÖYLÜLER HAYDİ MAÇA…

1911 Çerkezköyspor evinde Lüleburgazspor’u konuk ediyor. Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, karşılaşma öncesi tüm Çerkezköylüleri maça davet etti.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk için büyük bir mücadele veriliyor. Yarın (Pazar) günü 1911 Çerkezköyspor evinde konuk edeceği Lüleburgazspor maçına çıkarken, rakibi Tekirdağspor’da Kapaklı’yı konuk edecek.

Çerkezköy 1911 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Lüleburgazspor’u konuk ediyor. 20 Şubat Pazar günü saat 14:00’te başlayacak mücadele Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nda oynanacak. Son antrenmanı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte takip eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, taraftarları yarınki maça davet etti.

SON HAFTALARA GİRDİK, TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, şunları dedi:  “Tüm taraftarımızı, Çerkezköylüleri maça bekliyoruz. Mutlak galibiyet için oynayacağız. Hep birlikte şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Artık son haftalar yaklaşıyor. Bu süreçte taraftarımızın desteğini her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Bizi desteklesinler. Bu hafta Luleburgaz maçı bizim için çok önemli. Rakibimizi yenip şampiyonluk için avantaj elde etmek istiyoruz.”diye konuştu.

ÜÇ SKORDA BİZE YARIYOR

Bu hafta evinde Lüleburgazspor’u konuk edecek 1911 Çerkezköyspor, şampiyonluktaki rakibi Tekirdağspor ile Kapaklıspor maçına da kilitlendi. 1911 Başkanı Aslan, “Tekirdağspor Kapaklıspor maçından çıkacak üç skorda bize yarar. Biz, kendi oynadığımız maçlara bakıyoruz. Rakiplerimizin oynadığı maçlar bakmıyoruz. Evimizde Tekirdağspor’u yendiğimizde, biz şampiyon oluruz. Bu gücü taşıyoruz.” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖYLÜLER HAYDİ