ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

Çerkezköy Belediyesi strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, strese, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla vatandaşlarımız için doğa yürüyüşü düzenledi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlarımızı günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlendi.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla vatandaşlarımız için doğa yürüyüşü düzenledi. Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kışlacık Köyü’nde başlayan doğa yürüyüşü 8 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine aynı noktada sona erdi.

YAKLAŞIK 8 KİLOMETRELİK YÜRÜYÜŞ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 1 Haziran Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katıldı. Etkinlik için araçlar saat 08.30’da Kent Park’tan hareket etti. Yolculuk öncesinde tüm katılımcılara kumanya dağıtımı yapıldı.  

HALKIMIZI SPORA ÖZENDİRİYORUZ

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 1 Haziran Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettik. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimizde buluştuk” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖYLÜLER KUCAKLAŞTI

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI

KADIN HASTALIKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ