ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLAR RAMAZAN AYINDA BALIK YİYEMEDİ

ÇERKEZKÖYLÜ VATANDAŞLAR RAMAZAN AYINDA BALIK YİYEMEDİ

İftar sofralarını pahalılık nedeniyle süsleyemeyen ve balık çeşitlerine almakta zorluk yaşayan vatandaşlar et ürünlerinde farklı alternatiflere yöneldi.

Çerkezköylü vatandaşlar Ramazan ayında deniz ürünlerine almakta güçlük çekiyor. İftar sofralarını pahalılık nedeniyle süsleyemeyen ve balık çeşitlerini almakta zorlanan vatandaşlar et ürünlerinde farklı alternatiflere yöneldi. Trakya Flaş Haber gazetesi, Ramazan ayında deniz ürünlerinde yaşanan talebi Yaşar Balıkçılık çalışanı Eray Taşpınar’a sordu. Fiyatların geçen aya göre inanılmaz oranda arttığını ifade eden Taşpınar, hava şartlarının da kendilerine yardımcı olmadığını söyledi. 

Çerkezköylü vatandaşlar Ramazan ayında deniz ürünlerine almakta güçlük çekiyor. Trakya Flaş Haber gazetesi, Ramazan ayında deniz ürünlerinde yaşanan talebi Yaşar Balıkçılık çalışanı Eray Taşpınar’a sordu. Fiyatlarda şu an için bir düşüş beklemediğini ifade eden Taşpınar, “Ramazan ayında en çok çupra, palamut ve somon gibi  büyük balıklara rağbet var. Ancak maliyetimiz çok yüksek. Geçen ay 50 TL iken bu ay 70’e kadar geldi. Yine ufak bir yoğunluk var. Ama pahalılık yoğunluğu frenliyor. Sektörün geleceğini iyi görmüyoruz. Balıklar bize Karadeniz’den geliyor normalde. Şu an çoğu tekne sezonu kapattı. Bu sezon palamut ve hamside çok iyi bir sezon geçirdik. Denizin soğuk olması lazım ki balık lezzet alsın. Ancak hava şartları da bizim açımızdan olumlu değil” ifadelerini kullandı.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM