ÇERKEZKÖYLÜ MUHTARLAR EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

ÇERKEZKÖYLÜ MUHTARLAR EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcileri 18-22 Eylül tarihleri arasında Mevzuat Bilgi Yönetimi Derneği tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları, yerel basın temsilcileri Mevzuat Bilgi Yönetimi Derneği tarafından 18-22 Eylül tarihlerinde Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katıldı. Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret eden mahalle muhtarları kendilerine bu imkanı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün Başkanlığı’ndaki muhtarlar, yerel basın temsilcileri ve Çerkezköy Belediyesi Muhtarlıklar İşleri Müdürü Emin Güven, Manavgat’ta bulunan bir otelin konferans salonunda düzenlenen ‘Muhtarların Görev ve Sorumlulukları’ ile ‘Belediyelerin Yerel Basınla İlişkileri’ konulu eğitim seminerine katıldı. Eğitim seminerine Ağrı Doğubayazıt Belediyesi ve Zonguldak Devrek Belediyesi’nden personeller de katıldı. 
SEMİNERE KATILDILAR
Seminerde konuşan İçişleri Bakanlığı’nda görevli Denetim Memuru Süleyman Özgür, belediyelerde, muhtarlıklarda ve resmi dairelerde dikkat edilmesi gereken konularla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Sorumluluk getirebilecek hususlara dikkat çeken Özgür, “İmza attığınız her konudan sorumlusunuz. İyi niyetle attığınız bir imza size ileride sorun yaratabilir” dedi. Özgür, belediyelerdeki işleyişlerle ilgili de bilgi verdi. Süleyman Özgür, eğitimin ardından muhtarlar ve belediye personellerinin sorularını yanıtladı. Seminerin ardından Manavgat Şelalesi’ni ve Side Antik Kentini gezen heyet, ardından Köprülü Kanyon’da rafting yaptıktan sonra Çerkezköy’e döndü.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, eğitim seminerinin oldukça verimli ve güzel geçtiğini belirterek, kendilerine bu imkanı sunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM