ÇERKEZKÖYLÜ BİROL ÖZTÜRK CHP İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

ÇERKEZKÖYLÜ BİROL ÖZTÜRK CHP İL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Geçtiğimiz günlerde il yönetimine giren bir dönem CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Birol Öztürk, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda görev yapmış olan ve oluşturulan yeni yönetimde CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı olarak atanan Birol Öztürk, Çerkezköy İlçe Teşkilatında, bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda ilk sözü CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez alarak yeni görevinde Birol Öztürk’e başarılar diledi.

Politikada girilen bu yeni dönemin tüm ülke adına hem ekonomik hem de sosyal noktalarda çok önemli olduğuna dikkat çeken CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk şunları kaydetti:

ÖNCELİĞİMİZ MİLLET İTTİFAKI

"Son gerçekleştirdiğimiz toplantıda başkan yardımcılığı alarak büyük bir sorumluluğu üstlenmiş olduk. Artık eskisinden çok daha fazla çalışma vakti. Hep birlikte ana önceliğimiz Millet İttifakı'nı iktidara taşımak olmalıdır. Engin Camcı arkadaşımız ve ben başkan yardımcısı olarak ilde görev yapacağız. Bu Çerkezköy için çok önemli. CHP Tekirdağ İl Yönetiminde Çerkezköylü arkadaşların olması burada ne kadar kuvvetli bir oluşuma sahip olduğumuzu gösteriyor.”

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatında yapılan basın toplantısına, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Çerkezköy İlçe Başkanvekili Hüseyin Ülger ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ