Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ÇERKEZKÖY’E ACI HABER!

ÇERKEZKÖY’E ACI HABER!

Çerkezköy’den bu sabah hareket eden yolcu otobüsü Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada hayatını kaybedenlerden biri de Çerkezköy’de görev yapan öğretmen Cafer İzmirli olduğu öğrenildi.

Bugün (Pazar) sabah saat 08.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık mevkiinde meydana gelen kazada, Pamukkale Turizm’e ait Çerkezköy’den hareket eden yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Otobüs içerisinde bulunan üç kişi hayatını kaybederken, 19 kişinin de yaralandı. Hayatını kaybedenlerden Cafer İzmirli’nin Çerkezköy’de öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza sonrası olay yerine giden jandarma ve polis ekipleri yaralılara yardım etti. Kazada otobüs şoförü Erol Çevik (52) ile Cafer İzmirli (30), Uğur Gökner(29) hayatını kaybetti. Otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan 19 kişi de polis ve jandarma ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜMÜŞ'TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kazada hayatını kaybedenlerden Cafer İzmirli’nin Çerkezköy’de Şehit Erdem Uçar Ortaokulu Bilim Teknolojileri öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınlayan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çok üzgünüz. Öğretmenimiz Cafer İzmirli'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Çerkezköy'den Aydın'a giderken Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısında Çamlık mevkiinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu meslektaşımızı kaybettik. Şehit Erdem Uçar Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Afyon’da ailesinin yanına gidiyordu. Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezinde Bilişim Alanında görevliydi. Bu sebah Çerkezköy'den hareket eden Pamukkale Seyahat otobüsündeydi. Son atölye dersimizi dün yapmıştı. Meslektaşımıza Rabbimden rahmet, yakınlarına, ailesine, eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum.  Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm” diye yazdı.

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ HABER!

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ