ÇERKEZKÖY’E 6. ÇOCUK ŞENLİĞİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

ÇERKEZKÖY’E 6. ÇOCUK ŞENLİĞİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi 6. Çocuk Şenliği 23 Nisan Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy Kentpark’ta yapılacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Pazar günü Kentpark’ta yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 23 Nisan 6. Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.


 ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenecek Çerkezköy Belediyesi 6. Çocuk Şenliği’nin 23 Nisan Pazar günü saat 13.00’da başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “23 Nisan Çocuk Şenliğimizin içerisinde çocuklarımızın eğleneceği, güzel vakit geçireceği gösteriler ve aktiviteler olacak. Saat 17.00’a kadar sürecek Şenliğimizde çocuklarımız için çeşitli atölyeler (Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul ayrı ayrı), sihirbaz gösterileri, çocuk şarkıları konserleri, kostüm gösterileri ve çocuklarımız için çeşitli ikramlarımız olacak” açıklamasını yaptı.
  COŞKU İLE KUTLAYACAĞIZ
 “Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl altıncısı düzenleyeceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımız davetlidir” diyen Başkan Akay, “TBMM’nin açılışının 103. Yılı’nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kentimizde Bayramın gerçek sahibi çocuklarımız ile birlikte coşku ile kutlayacağız. Tüm çocuklarımızı Pazar günü Kentpark’a bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 



BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI