ÇERKEZKÖY'DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM TRAFİĞİ

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediyesi, Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen deprem sonrası afet bölgelerine acil bir şekilde ulaştırılması amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedilen depremin ardından Çerkezköy Belediyesi, deprem bölgesine acil bir şekilde ulaştırılması amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Çerkezköy Belediyesi, Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen deprem sonrası afet bölgelerine acil bir şekilde ulaştırılması amacıyla yardım kampanyası başlattı. Çerkezköy Belediyesi Sosyal medya hesabı üzerinde yardım kampanyasının detayları hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada, “Değerli hemşehrilerimiz, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere daha önce kullanılmamış: Isıtıcı Soba, Battaniye, Uyku Tulumu, Bebek Bezi ve Bebek Maması bağışlarınızı Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binamıza getirebilirsiniz” ifadelerine yer verildi. 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI KAYMAKAMLIĞI HAREKETE GEÇTİ

Çerkezköy Belediyesi’nin yanı sıra Çerkezköy Kaymakamlığı’da resmi Twitter hesabından, “Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi olan #depremden zarar görenlere yardım etmek isteyen Vatandaşlarımız, battaniye, uyku tulumu, elektrikli ısıtıcı ve hijyen malzemelerini Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonuna teslim edebilirler” açıklamasıyla depremde zarar gören ve zor durumda kalan vatandaşlara yardım götürüleceği ifade edildi. Kapaklı Kaymakamlığı'da battaniye ve ısıtıcı gibi öncelikli malzemelerin deprem bölgesine gönderilmek üzere Kapaklı Hükümet Konağı'na ulaştırabileceğini açıkladı. 

 



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI