ÇERKEZKÖY’DEKİ ÖZEL OKULLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

ÇERKEZKÖY’DEKİ ÖZEL OKULLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

Çerkezköy’de Özel Okullar Tanıtım Fuarı hazırlıkları devam ediyor.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Özel Okullar Tanıtım Fuarı için geri sayım başladı. İki gün sürecek fuar 28-29 Haziran tarihlerinde Tepe mevkiindeki eski Güreş sahasında gerçekleştirileceği bildirildi. 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan Özel Okullar Tanıtım Fuarı için son toplantı gerçekleştirildi. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü başkanlığında, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Erdal Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Türe, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Koordinatörü Sevinç Güneş ve ilçedeki özel okul müdürlerinin katılımıyla Özel Okullar Tanıtım Fuarı’na ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Fuara dair planlamalar, görsel bütünlük ve iş birliği süreçleri toplantıda ele alındı. 28–29 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek fuar için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Fuar’da özel okullarda öğrencilerin çeşitli alanlardaki çalışmaları sergilenecek. Ayrıca fuarda özel okullar velilere yönelik tanıtım faaliyetlerinde de bulunacak. 

Fuar’ın Tepe Mevkii’nde bulunan eski Güreş Sahası’nda gerçekleştirileceği bildirildi.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ