Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇERKEZKÖY'DE YENİ YIL ÖNCESİ SIRA GECESİ...

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu yılbaşı öncesi müşterilerine doyumsuz bir gece yaşattı.

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu yoğun istek üzerine geleneksel hale getirdikleri sıra gecesi etkinliği ile yılbaşı öncesi müşterilerine doyumsuz bir gece yaşattı.

Organizasyonunu Sait Tabala ve eşi Fatma Tabala’nın yaptığı Şanlıurfa müzik kültürünün vazgeçilmezlerinden Şanlıurfa sıra geceleri konsepti yılbaşı öncesi Mahmut Çap Sıra Gecesi ekibi ile doyası müzik zevki yaşattı.

Çerkezköy Köse Sokak’ta uzun yıllardır hizmet veren Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu işletme sahibi Sait Tabala; “Müşterilerimiz Mahmut Çap ve ekibini çok sevdi. Çok fazla talepler olunca bizde müşterilerimiz ve dostlarımız yılbaşı öncesi Şanlıurfa’nın kültürel ve folklorik ezgilerini tadsınlar diye böyle güzel bir gece düzenledik. Müşterilerimiz memnun kalıp devamını istedikçe bizlerde bu organizasyonu yapmaya devam edeceğiz. Geceye katılan tüm dost ve müşterilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni yılın herkese sağlık, huzur ve şans getirmesini diliyorum” dedi.

Ekibi ile Çerkezköy’e gelen Mahmut Çap; “Bizler sizlerle bir arada olmaktan mutlu oluyoruz. Bizleri sıcakkanlı, dosthane karşılayan Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu İşletmecileri, personelleri ve tabi ki bizleri yalnız bırakmayan gönlü güzel Çerkezköy’lülere teşekkür ediyorum. Bizleri aile ortamında gibi his ettiren güzel dostlarımıza yeni yılın güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Talepler oldukça bizler sizlere olmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan Şanlıurfa İskender ve Kebap salonu’na teşekkür ederiz” dedi.

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu'nda düzenlenen Mahmut Çap ve ekibinin sıra gecesi etkinliğine çok sayıda katılım oldu. Geceye gelenler arasında Trakya Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Zülfikar Bahadır ve yönetimindeki arkadaşlarıda vardı. 

Gecede Şanlıurfa’nın kendine özgü kıyafetleri, birbirinden güzel ezgileri ve halayları ve muhteşem lezzeti  ile çiğ köfte yeni yıl öncesi müşterilerden tam not aldı.

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY' ÖNCESİ GECESİ...

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ