ÇERKEZKÖY’DE YAYA GEÇİTLERİ KIRMIZIYA BOYANDI

ÇERKEZKÖY’DE YAYA GEÇİTLERİ KIRMIZIYA BOYANDI

“Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ sloganı kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de yaya geçitleri kırmızıya boyandı.

Çerkezköy'de 'Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında yaya geçitleri kırmızıya boyandı. Hükümet Caddesi Polisevi önünde düzenlenen etkinlikte Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Yüzbaşı, Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal ve öğrenciler yer aldı. 

Etkinlik kapsamında, 75’inci Yıl İlköğretim Okulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri ‘Elimizde Bayraklarla 29 Eylül’de yaya geçidinde buluşuyoruz’, ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ pankartlarıyla yaya geçidinden geçti. 

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, farkındalık için bütün illerde İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü ‘Yaya Önceliği Uygulaması’ düzenlendiğini hatırlatırken, “Yaya önceliği konusunda daha alacak çok yolumuz var. Bu yüzden vatandaşlarımızda farkındalık oluşturmak ve hem çocuklarımızda gençlerimizde bu bilinci yerleştirmek için bu tür faaliyetler tüm il ve ilçelerde yapılıyor. Biz de burada çocuklarımızla beraber yaya geçitlerimizle ilgili faaliyetimizi gerçekleştirdik.” dedi.
 

 



KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI