ÇERKEZKÖY’DE YAPIMI SÜREN 10 OKUL BULUNUYOR

ÇERKEZKÖY’DE YAPIMI SÜREN 10 OKUL BULUNUYOR

Çerkezköy Kaymakmalığı halihazırda yapımı süren okullarla ilgili inşaat çalışmalarında gelinen aşamaları belirten bir açıklama yapıldı.

Çerkezköy Kaymakamlığı yapımı devam eden okullardaki son durum hakkında bilgi verdi. Çerkezköy’de yeni yapılan 10 okul, en kısa sürede eğitim ve öğretime açılmak üzere inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

İşte o okullar:

İlk sırada, Ambardere’de yapımı süren Halit Narin Meslek Lisesi’nin kaba inşaatının tamamlandığı belirtilirken, inşaat çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. 2. Sırada Veliköy Ortaokulu’nun bahçesinde yapımına başlanan Veliköy Anaokulu son kata gelindi. Son katın tabla betonunun atılmak üzere olduğu bildirildi.

3’üncü sırada Kızılpınar’da yapımı süren Mehmet Akif Ersoy Anaokulu’nun 2’nici katın kolonlarının yapım aşamasında olduğu belirtildi. 

4’üncü sırada İstasyon Mahallesi’nde yapılan Çerkezköy Ortaokulu bodrum kat perde betonları döküldüğü belirtildi. 

5’inci sırada Kızlpınar’da yapılan Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nun da  bodrum kat perde betonları döküldü.

6’ncı sırada eski Halit Narin Meslek Lisesi arsasına yapılan Çerkezköy İlkokulu’nda yer teslimi aşamasında olunduğu bildirildi.

7’inci sırada İstasyon Mahallesi’nde Yusuf Şenel Ortaokulu arkasında yapılacak Cumhuriyet Mahallesi İlkokulu yer teslim aşamasında.

8’ınci sırada Kızılpınar Mera Alanı’nda yapılacak olan Kızılpınar Ortaokulu’nun da yer teslim aşamasında olduğu belirtildi.

9’uncu sırada Kızılpınar Mera Alanı’na yapılacak olan Kenan Şişman Meslek Lisesi’nin ise hayırsever Ali, Levent, Serdar Şişman kardeşler (TELESİS A.Ş) tarafından yaptırılacak olan okulun projesinin onaylandığı, ruhsat çalışmalarının başladığı belirtildi. 

10’uncu sırada da Cumhuriyet Mahallesi Tepe İlkokulu arkasında Tahsin Aras Anaokulu ile ilgili ise Tahsin Aras tarafından yaptırılacak olan anaokulunun ise ruhsat işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ YAPIMI SÜREN BULUNUYOR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM