ÇERKEZKÖY’DE TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

ÇERKEZKÖY’DE TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm Çerkezköylü sanatseverleri Türk Müziği Koromuzun konsere davet etti.

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun 28 Mayıs Salı günü Atatürk Kültür Merkezi’nde “Erol Sayan ve Erol Sayan Besteleri” adlı konseri vereceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm Çerkezköylü sanatseverleri Türk Müziği Koromuzun konsere davet etti.

EROL SAYAN BESTELERİ SESLENDİRİLECEK

Şef F. Fahrihan Ünsal yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, 28 Mayıs Salı günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde “Erol Sayan ve Erol Sayan Besteleri” konseriyle Çerkezköylü sanatseverlerle buluşacak. Sunuculuğunu Engin Özden’in yapacağı konseririmzde sahneye çıkacak Türk Müziği Koromuzda Ahu Demirci, Ayten Gürcün, Burcu İlmen, Fatma Aybars, Gülser Azman, Hatice Yılmaz, Hilal Sevinç, İnci Yılmaz, Müzehher Girgin, Nurcan Gök, Revasiye Altıntaş, Rojda Eryılmaz, Rukiye Yavuz, Şehnaz Tuğran, Şükriye Arıtepe, Zeynep Coşkun, Bahri Eryılmaz, Engin Özden, Fevzi Canbak, Fikret Puza, Mahmut Demirtaş, Mehmet Yılmaz, Muzaffer Kartal, Nevzat Duran, Oğuz Gökdemir, Oktay Aybars, Süleyman Tuğran, Ufuk Koroğlu, Uğur Tuz, Utku Tüfekçi, Vahdettin Tan, Volkan Avcu ve Yakup Dorman yer alacak.

KONSER NİHAVEND ŞARKILARLA BAŞLAYACAK

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu sazlarında ise kanunda Turgut Özüfler, kemanda Kemal İnci, çelloda Veysel Matur, mandolinde Hüseyin Yeğen, klarnette İsmail Çetin ve darbukada ise Muzaffer Bayraktar yer alıyor. Nihavend şarkı “Hep Ağlattı Beni Kaderim” şarkısı ile başlayacak konser, solist Utku Tüfekçi’nin “Bülbül Gülleri Sevdi” adlı nihavend şarkıyı seslendirmesi ile devam edecek. Solist Revasiye Altıntaş’ın “Sizden Biri” adlı nihavend şarkıyı seslendirmesinin ardından, koro tarafından “Hep Sen Geleceksin Diyerek” adlı nihavend şarkı seslendirilecek. Solist Şehnaz Tuğran’ın “Kalbe Dolan O İlk Bakış” adlı nihavend şarkısını seslendirmesinin ardından, koro tarafından seslendirilecek olan “Işıl Işıl Gözlerinde” adlı nihavend şarkı ile konser devam edecek.

Konserde daha sonra sırasıyla solist Nevzat Ş. Duran tarafından “Ağla Gözüm” ve solist Fikret Puza tarafından da “Bir Dünya Yarattım” adlı Hicaz şarkılar seslendirilecek. Solistler Şükriye Arıtepe ve Fevzi Canbak’ın “Aylardır Gül Yüzünü” adlı suzinak şarkıyı seslendirmesinin ardından solist Uğur Tuz tarafından “Ömrümüzün Baharı” adlı aşk-efza makamı seslendirilecek. Daha sonra solist Rojda Eryılmaz “Gül Yüzündeki Güller Solsa Ağlarım” adlı kürdili hicazkar şarkıyı, solistler Ahu Demirci ve Bahri Eryılmaz “Yoksun Diye Bahçemde” adlı rast şarkıyı seslendirecek.

TÜM SANATSEVERLER DAVETLİ

Konser, koronun “Kordon Boyu Seyrine Düştü”, “Hatıra”, “Aşk Denilen Ateşe Yanalım mı” ve “Cümle Şarkılar Yarım” adlı rast şarkılar ile “Açılır Goncagül Yar” adlı segah şarkıyı seslendirmesi ile sona erecek. Belediye Başkanı Vahap Akay, 28 Mayıs Salı günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu Erol Sayan ve Erol Sayan Besteleri konserine tüm sanatseverlerin davetli olduğunu kaydetti.

 



TEKİRDAĞ’DA EYPİO VE OĞUZHAN KOÇ RÜZGARI ESTİ

ÜÇ KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE ADIM ATTI

ÇERKEZKÖY’DE TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

TEKİRDAĞ’DA TEK GENÇ FEST RÜZGÂRI

YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI