Tarih: 28.01.2022 15:28

ÇERKEZKÖY’DE TSKGV YÖNETİMİ TOPLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy’de Kaymakam Murat Duru başkanlığında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim toplantısı yapıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun başkanlık ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı yönetimi toplandı.  Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Murat Duru “Doğal başkanı olduğumuz Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şubemizin 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya vakfımızın ilçe başkanı mütevelli heyet üyemiz hayırsever işadamı Serkan Karagöz abimiz, yine mütevelli heyeti üyeleri İşadamı Mehmet Yıldırım ve Kuyumcu Volkan Parlak katılım sağladılar.  Ancak 4. mütevelli heyeti üyemiz hayırsever iş adamı Ahmet Çetin ise hava muhalefeti sebebiyle katılım sağlayamadı.” dedi.

HER AY TOPLANACAKLAR

Toplantıların her ay düzenli olarak devam edeceğini hatırlatan Kaymakam Duru şunları dedi: “Toplantımızda geçtiğimiz günlerde ilçemizde bizleri ziyaretleriyle onurlandıran Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’nin ve İstanbul Bölge Müdürü Tuğgeneral Ferhat Özgen bizleri ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak bundan sonra Çerkezköy’ümüzde vakfımızla ilgili yapacağımız faaliyet ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonra her ay düzenli toplantılarımıza devam edeceğiz inşallah.”

Duru açıklamasını şöyle tamamladı: “Bu vesileyle sevgili dost ve kardeşlerim; Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gücümüz ölçeğinde desteklemeye devam edelim inşallah. Çünkü ülkemiz ve devletimiz tek dişi kalmış emperyalist canavara eyvallah etmiyorsa gurur duyduğumuz vakfımız ve vakfımızın şirketlerinin ürettiği yerli savunma sanayi ürünleri sayesindedir.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —