ÇERKEZKÖY'DE SICAK YEMEK DAĞITIMI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediyesi tarafından, haftanın 6 günü ücretsiz sıcak yemek dağıtımları devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından, bakıma muhtaç, yaşlı, yalnız yaşayan ve engelli vatandaşlara 2023 yılı itibariyle haftanın 6 günü ücretsiz sıcak yemek dağıtımları 2022 yılında olduğu gibi devam edecek. 

Çerkezköy Belediyesi tarafından, haftanın 6 günü ücretsiz sıcak yemek dağıtımları devam ediyor. Sıcak yemek dağıtımlarının tekrar başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu tür durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne gelerek veya 444 88 59 numaralı telefonu arayarak sıcak yemek ikramımızdan faydalanmak için müracaat edebilirler” dedi.

Ocak ayı başından itibaren kent genelinde bulunan bakıma muhtaç, yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi tarafından sıcak yemek dağıtımının tekrar başladığını ve haftanın 6 günü 13.00-15.00 saatleri arasında sıcak yemeklerin ihtiyaç sahibi insanların evlerine ulaştırıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay şunları kaydetti:

ÇEVRENİZDE BU DURUMDA İNSANLAR VARSA BİZE ULAŞIN

“Görevli arkadaşlarımız tarafından her gün hazırlanan sıcak yemekler (3 çeşit) tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine götürülerek teslim ediyorlar. Kentimiz genelinde bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın kendilerinin veya komşularının Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne gelerek veya telefon ile müracaat etmeleri durumunda, yapılacak incelemenin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırılacak. Çerkezköylü hemşerilerim bu konuda duyarlı olur, çevresinde ve komşuları içerisinde gerçekten yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, yalnız yaşayan, maddi imkansızlıkları olan hemşerilerimizi bizlere bildirirlerse, bizler de gerekli incelemeyi yapar ve zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaşırız.”



AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA