ÇERKEZKÖY’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI

ÇERKEZKÖY’DE SICAK YEMEK DAĞITIMI

Çerkezköy genelindeki bakıma muhtaç, yaşlı, yalnız yaşayan ve engelli vatandaşlara haftanın 6 günü ücretsiz sıcak yemek dağıtımına Çerkezköy Belediyesi devam ediyor.

Çerkezköy genelinde 2023 yılının başından itibaren bakıma muhtaç, yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik sıcak yemek dağıtımına tekrar başlanıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Haftanın 6 günü 13.00-15.00 saatleri arasında 3 çeşit sıcak yemeği bakıma muhtaç, engelli, yaşlı, yalnız yaşayan ve maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

HER GÜN 3 ÇEŞİT YEMEK DAĞITILIYOR

Sıcak yemeklerin her gün bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine götürülerek teslim edildiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Görevli arkadaşlarımız tarafından her gün hazırlanan sıcak yemekler (3 çeşit) tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine götürülerek teslim ediliyor. Yemekler steril ve hijyenik ortamda hazırlanıyor. Ayrıca kontrolleri de periyodik olarak yapılıyor” açıklamalarında bulundu.

BİZE ULAŞIN

Bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan vatandaşların kendilerinin veya komşularının Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne gelerek veya telefon ile müracaat etmeleri durumunda, yapılacak incelemenin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemeğin ulaştırılacağını belirten Belediye Başkanı Akay, “Çerkezköylü hemşerilerim bu konuda duyarlı olur, çevresinde ve komşuları içerisinde gerçekten yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, yalnız yaşayan, maddi imkansızlıkları olan hemşerilerimizi bizlere bildirirlerse, bizler de gerekli incelemeyi yapar ve zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaşırız” ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ SICAK YEMEK DAĞITIMI

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?