ÇERKEZKÖY'DE SEYYAR BAYİLER İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde Milli Piyango İdaresi’ne bağlı şans oyunlarını oynatan seyyar bayiler tepki topluyor.

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde, Atatürk İlkokulu'nun hemen karşısında şans oyunları oynatan seyyar bayi tepki topluyor. Okul yolunun üzerinde olan, öğle arasında ve eve dönüş sırasında ilkokul öğrencilerinin geçtiği yolda şans oyunları oynatan seyyar bayiler uzun süredir satış yapmaya devam ediyor. Duruma tepkili olan bazı vatandaşlar ise bu oyunların okula uzak yerlerde oynatılması gerektiğini savundu.  

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde Milli Piyango İdaresi’ne bağlı şans oyunlarını oynatan seyyar bayiler tepki topluyor. Seyyar bayilerin hemen karşısında bugün itibarıyla öğrenciler ile dolup taşmış olan Atatürk İlkokulu yer alıyor. Öğrencilerin sürekli şans oyunları oynatılan cadde üzerinden geçmesi ise bazı vatandaşları kızdırdı.  

TARTIŞMALAR ÇIKTI

Öğrencilerin bulunduğu bölgelerde şans oyunlarının oynatılmasına tepkili olan bazı vatandaşlar ‘Bu oyunları oynatacak başka yer mi yok?’ diye sorarak yetkililer tarafından seyyar bayilerin Atatürk İlkokulu karşısından kaldırılmasını talep etti. Ayrıca bölgede daha önce şans oyunlarında alacak verecek hesabında mutabık kalınamaması nedeniyle tartışmaların çıktığı da gözlemlenmişti. 



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ