ÇERKEZKÖYDE RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ SIRA GECESİ ETKİNLİĞİ

ÇERKEZKÖYDE RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ SIRA GECESİ ETKİNLİĞİ

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu tarafından düzenlenen sıra gecesi etkinliğinde müşteriler unutulmaz bir gece yaşadı.

Zaman zaman düzenlediği sıra geceleriyle müşterilerine muhteşem bir gece yaşatan Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu ramazan öncesi müzik ziyafeti ile müşterilerine bir kez daha eşsiz bir gece yaşattı.

Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu'nda düzenlenen Mahmut Çap ve ekibinin sıra gecesi etkinliğine yoğun ilgi oldu. Geceye katılanlar arasında Kapaklı Sosyal Hizmetler Müdürü Tahir Eke ve personelleri, Trakya Şanlıurfa Dayanışma Derneği Başkanı Zülfikar Bahadır ve ekibi, iş insanları, esnaflar vardı.

Çerkezköy uzun yıllardır aynı adreste işletmecilik yapan Sait Tabala düzenlenen sıra gecesi etkinliği için yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardır, müşterilerimize yemek sektöründe hizmet veriyoruz. Şanlıurfalı olarak, Şanlıurfa’nın kendi özgü sıra gecesini Çerkezköy’de düzenledik. Gelen talepler ve istekler doğrultusunda müşterilerimize, dostlarımıza Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu olarak sıra gecesine ev sahipliği yapıyoruz. Ramazan öncesi de talepler artınca Mahmut Çap ve ekibi ile folklorik ve kültürel ezgiler ile güzel bir geceye ev sahipliği yaptık. Müşterilerimizde gelen talepler doğrultusunda sıra gecesi etkinliğimiz devam edecek. Ramazan öncesi güzel bir akşam oldu. Öncelikle bizleri kırmayıp her defasında bizlere unutulmaz gece yaşatan Mahmut Çap ve ekibine, gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Geceye katılanlar Mahmut Çap ve ekibinin her biri birinden özel ezgileriyle kimi zaman duygulanırken kimi zaman da türkülere eşlik edip oynadılar. Geceye sıra gecesi müdavimlerinden küçük Ali Aras damga vurdu. Gece boyu söylenen tüm türkülerde halay çekip, oynayan Ali Aras gecenin tadını çıkaranlardandı. Çerkezköy Şanlıurfa Kebap ve İskender Salonu emektarı İsmail Çondol’un istek üzerine tekrardan şarkı söylemesi büyük beğeni topladı.

Düzenlenen sıra gecesi etkinliği, davul zurna eşliğinde çekilen halaylar, oyunlar ve çiğ köftenin lezzeti ile gelen davetlilerden tam not aldı.

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ