ÇERKEZKÖY’DE PROTOKOL VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

ÇERKEZKÖY’DE PROTOKOL VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

Yarın başlayacak Kurban Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda Bayramlaşma programı düzenlendi.

Çerkezköy’de düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ BAYRAMLAR

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programın sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak; “Kurban Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“KAMU KURUMLARI’NDA BAYRAM TEDBİRLERİNİ ALDI”

Bayram nedeniyle kamu kurumlarınca tüm tedbirler alındığını vatandaşların rahat bir şekilde bayramını yapabileceğini belirten Kaymakam Nazmi Günlü ise, alınan tedbirlerle birlikte huzurlu bir bayram temenni etti. Kaymakam Günlü, tüm Çerkezköylülerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve mutlu bir şekilde bayram geçirmelerini dilediğini söyledi.

 



KAPAKLI'DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAVGAYLA İLGİLİ 1 TUTUKLAMA

TEKİRDAĞ SAHİLLERİNDE BAYRAM TATİLİ YOĞUNLUĞU DEVAM EDİYOR

EMEKLİ VATANDAŞA 2 BİN 564 TL’LİK SU FATURASI ŞOKU: "BEN HAMAM ÇALIŞTIRMIYORUM"

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARIN KAVGASINA AİLELER KARIŞTI: 1 ÖLÜ

ÇORLU’DA ABARTI EGZOZ TAKAN SÜRÜCÜYE 6 BİN 439 TL CEZA KESİLDİ