ÇERKEZKÖY’DE PROTOKOL ARİFE GÜNÜ’NDEN BAYRAMLAŞTI

ÇERKEZKÖY’DE PROTOKOL ARİFE GÜNÜ’NDEN BAYRAMLAŞTI

Çerkezköy protokolü ve vatandaşlar Kurban Bayramı bayramlaşma törenini uzun yıllardır ilk kez arife günü gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda Bayramlaşma Programı düzenlendi. Yıllardır alışıla gelmişin dışında ilk kez arife günü düzenlenen bayramlaşma törenine yoğun katılımın olması dikkat çekti.

Çerkezköy’de bugün öğlenden önce 11.30’da düzenlenen Bayramlaşma programında protokol üyeleriyle vatandaşlar bayramlaştı.  Bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Mümin Büyükbüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarlar, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

VATANDAŞLARIN BAYRAMI’NI KUTLADI

Renkli görüntülerin oluştuğu bayramlaşma programında çeşitli enstantaneler Trakya Flaş Haber objektifine yansıdı. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, bayramlaşma programında tüm Çerkezköylüler’in Kurban Bayramı’nı kutladı. Kaymakam Günlü, bu yıl ilk kez arife gününde gerçekleştirilen ‘Bayramlaşma’ programına ilişkin de açıklamada bulunurken, “Tüm Çerkezköylü hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Kurban Bayramı’nın ilk günü vatandaşlarımızın kurban telaşı oluyor. O yüzden arife gününde bayramlaşmamızı yaptık. Milletimiz, ülkemiz ve tüm dünya için bayramımız hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Kaymakam Günlü, ayrıca, Kurban Bayramı nedeniyle ilçede tüm tedbirlerin alındığını da hatırlatarak, “Çerkezköy’de bayram nedeniyle tüm tedbirleri güvenlik güçlerimizle birlikte aldık. Günler öncesinden bunun planlamasını yaptık. Asayiş olarak da tedbirler alındı. Tüm vatandaşlarımızın huzuru için ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini diliyorum.” dedi. 

BAYRAMINI KUTLUYORUM 

Bayramlaşma töreninde Çerkezköy Haber Gazetesinin canlı yayınında gazeteci Şaban Kardeş’e konuk olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy için yenilik oldu. Vatandaşların birinci gün kurban telaşı oluyordu. Kaymakam Nazmi Günlü’nün takdiri ile bugün bayramlaşma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da ilgisi çok. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi. 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki bayramlaşma programında Çerkezköy Belediyesi tarafından da  vatandaşlara kuru pasta ve içecek ikramında bulunuldu.



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI