ÇERKEZKÖY'DE ÖZEL İNSANLARDAN ÖZEL KUTLAMA…

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy’de TSD üyelerinin ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle hazırladıkları etkinliğe katılan Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte halay çekip, onlara eşlik ettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi tarafından ‘Engelliler Haftası’ nedeniyle hazırlanan program büyük beğeni topladı. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Akay, özen bireylerin sunduğu gösterilere katılarak onlarla halay çekti.

 TSD’nin hazırlamış olduğu ‘Engelliler Haftası’ etkinliği Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Duru’nun eşi Elif Duru ile birlikte katıldığı programa Belediye Başkanı Vahap Akay, 28-29. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, siyasiler, STK temsilcileri, TSD üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELLERİ AŞAN ÖZEL İNSANLARIN ÖZEL PROGRAMI

Programda Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte etkinliği gerçekleştiren özel bireylerle birlikte sahneye çıkarak halay çekip oynayan Kaymakam Murat Duru, “Engelleri aşan özel insanların özel programı” olarak etkinliği seyretmeye doyamadığını ifade etti. Kaymakam Duru, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı ve yönetiminin düzenlemiş oldukları içeriği oldukça zengin şenlik programına eşim Elif ile beraber katıldık. Programda bizleri zaman zaman duygulandıran, düşündüren, eğlendiren ve zaman zaman da ibretlik anlar yaşatan engelleri aşmış engelli özel çocuklarımıza, kardeşlerimize, derneğimizin başkan ve yöneticilerine, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bir saniye sonrasının garantisi olmayan bu hayatta, bizlerin de bir saniye sonra engelli olabileceğimiz idrakiyle yaşamalıyız ve bütün engellilere bu idrakle yaklaşmalıyız. Rabbim gönlümüzden sevgiyi eksik etmesin inşallah. Çünkü Sevgi bütün engelleri açar tıpkı bugün seyretmeye doyamadığımız çocuklarımızda ve kardeşlerimizde olduğu gibi.”dedi.

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY' İNSANLARDAN KUTLAMA…

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU