Tarih: 11.01.2022 17:54

ÇERKEZKÖY’DE OSB İRTİBAT BÜROLARININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Milli Eğitim ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında  Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri OSB(Organize Sanayi Bölgeleri) ile eşleştirilmesi protokolü gereğince T.C. Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Külliye’de yaptığı eşleştirme açılışına eş zamanlı olarak Çerkezköy’de  bulunan 4 Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve  3 Organize Sanayi Bölgesinin eşleştirme açılışları yapıldı.  

Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu açılış törenine, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Organize Sanayi Bölgesi Müdür Yardımcısı Taner Özmen, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri İsmail Apaydın ve Arif Zenginal ile okul müdürleri katıldı.

Gerçekleşen açılışla ilgili bilgi paylaşan Kaymakam Duru yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Bu proje ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çıkışlı yavrularımız fabrikalarda iş bulma imkanı yakalayacak aynı zamanda fabrikalarımızın ve firmalarımızın nitelikli kalifiye eleman sorunu çözülmüş olacak. Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de daha nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine ve istihdamına çok önemli katkı sağlayacak projenin ilçemiz düzeyinde temsilciliğinin açılışını yapmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ülkemiz sanayi üretimine çok önemli kakı sağlayacak projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —