Tarih: 16.04.2022 01:36

ÇERKEZKÖY’DE ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçede görev yapan 100 öğretmeni ödüllendirdi. Kaymakam Duru, 80 öğretmene ‘Üstün Başarı Belgesi’, 20 öğretmene ise ‘Başarı belgesi’ ile ödüllendirdi.

Çerkezköy’de, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler Kaymakam Murat Duru tarafından ödüllendirildi. Çalışkanlıklarıyla, verimlilikleriyle; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif projeleriyle başarılı olmuş 80 öğretmen ‘Üstün Başarı Belgesi’, alırken geçtiğimiz günlerde düzenlenen 21 Mart Nevruz Toyu (Bayramı) organizasyonunda ve icra edilmesinde görev alan çalışkan ve başarılı 20 öğretmen de ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi.

BAYRAM HEDİYESİ OLDU…

Öğretmenlerin ödüllerini tek tek veren Kaymakam Murat Duru’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de eşlik etti. Kaymakam Murat Duru, “Mübarek Ramazan’ın ortasından Ramazan Bayramımıza doğru ilerlerken verdiğimiz başarı ve üstün başarı belgeleri öğretmenlerimiz için bayram hediyesi olmuştur. Atalarımızın dediği gibi marifeti olanlar mutlaka iltifata tabi tutulmalıdır. Bu gerçeklikten yola çıkarak bir gözümüzden diğer gözümüze sakındığımız, geleceğimiz her şeyimiz çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi tekrar bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —