ÇERKEZKÖY’DE ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE DERECESİ

ÇERKEZKÖY’DE ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE DERECESİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Türkiye genelinde dereceye giren Çerkezköy Bilsem ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerini, makamında misafir etti.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Türkiye genelinde dereceye giren Çerkezköy Bilsem ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerini, danışman öğretmenleriyle birlikte makamında ağırladı.

Türkiye birinciliği, beşinciliği ve on üçüncülüğü elde ederek büyük bir gurur yaşatan öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Aslan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Bu başarılar, ilçemizin eğitimde ulaştığı seviyeyi gururla ortaya koyuyor. Azimle çalışan her öğrencimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Müdür Aslan, başarıya katkı sunan danışman öğretmenlere de teşekkür ederek, öğrencilerin gösterdiği azim ve kararlılığın tüm gençlere ilham kaynağı olduğunu vurguladı.

Çerkezköy’ü gururlandıran öğrenciler, hem ailelerine hem de ilçeye büyük sevinç yaşattı.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ