Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÇERKEZKÖY'DE MÜZİK KOROSO UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi gösteri salonunda, ‘Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkıları’ projesi adı altında müzik gecesi düzenlendi.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde görevli eğitimcilerden oluşan Halk Eğitim Korosu dün gece ‘Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkıları’ projesi kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi gösteri Salonu'nda vatandaşlara müzik dolu dakikalar yaşattı. 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi gösteri salonunda, ‘Şarkılar Bizi Söyler Biz De Şarkıları’ projesi adı altında düzenlenen müzik korosu Çerkezköy halkına unutulmaz bir akşam yaşattı. Koronun yöneticisi ve çalıştıranı müzik öğretmeni Şef Mehmet Salih İnan’a Çerkezköylü eğitmenler eşlik etti. 

NASIL GEÇTİ HABERSİZ

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi gösteri salonunda boş koltuk bırakmayan vatandaşlar, ‘Nihansın Dideden Ey Mest-i Nazım’, ‘Unutulmuş Birer Birer Eski Dostlar’ ve ‘Nasıl Geçti Habersiz’ gibi Hicaz, Nihavend ve Rast makamından bestelerle müzik şöleni yaşadı. Farklı illerden farklı eğitmen ve korolarla zenginleşen müzik şöleninde seyirciler şarkılara eşlik ederek, cep telefonlarından konseri görüntülemeyi ihmal etmedi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türk Sanat Müziğinin gelecek nesillere aktarılması hedeflenerek verilen konsere, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Halk eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mert Gültekin katıldı.



ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR