ÇERKEZKÖY’DE MESLEK LİSELERİNİN CİROSU 6. 5 MİLYON TL

ÇERKEZKÖY’DE MESLEK LİSELERİNİN CİROSU 6. 5 MİLYON TL

Mesleki Teknik ve Anadolu liselerinin pandemi süreciyle birlikte ‘Üreten Meslek Eğitim Gelişen Türkiye’ sloganıyla başlatılan temizlik ve dezenfeksiyon üretiminde dudak uçuklattı.

Çerkezköy’de ‘Üreten Mesleki Eğitim Gelişen Türkiye’ sloganı ile başlayan temizlik ve dezenfeksiyon üretiminde meslek liseleri, dudak uçuklatan cirolar yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çocuklarımız, ilçemiz, ülkemiz ve güçlü yarınlar için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.” diyerek bu ciroları paylaştı.

Çerkezköy’deki Mesleki Teknik ve Anadolu liseleri pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalarla büyük bir takdir toplarken, ekonomik olarak da önemli miktarda kazanç üretti. Döner sermaye kapsamında ilçedeki 4 lise geçen yıl toplam 6 milyon 570 bin 209 lira 41 kuruş ciro yaptı. Temizlik ve dezenfeksiyon ürünlerinin yanı sıra maske üretimine, tek kullanımlık önlük ve tulumdan yüz koruyucu siperliklere kadar bir çok çeşit ürünle pandemi sürecinde vatandaşlara destek olan meslek liseleri büyük takdir topladı

ÇERKEZKÖY’DE 4 OKULDA ÜRETİM YAPILDI

Üretim yapılan okulları paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş,  2021 yılında Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3 milyon 204 bin 824 lira 56 kuruş, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 milyon 75 bin 192 lira 11 kuruş, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi 1 milyon 521 bin 210 lira 17 kuruş, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 768 bin 982 lira 57 kuruş döner sermaye cirosu yaptığını kaydetti.

Okulların idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çocuklarımız, ilçemiz, ülkemiz ve güçlü yarınlar için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. ‘Üreten Mesleki Eğitim Gelişen Türkiye’ şiarıyla çıktığımız bu yolda 2021 yılı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizin toplam 6 milyon 570 bin 209 lira 41 kuruş döner sermaye cirosu yaptı.” ifadelerini kullandı.

 



ÇOSB KAPAKLI DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

GÖKSU’DAN BAŞKAN TAŞYASAN’A ANLAMLI HEDİYE

KALP HASTALIKLARINDA GİRİŞİMSEL YÖNTEMLER

LÖSEV’DEN LÖSEMİ VE KANSERLE MÜCADELE EDEN AİLELERE 50 BİN TL’LİK YARDIM ÇEKİ

ÇERKEZKÖYLÜLER DOĞA İLE KUCAKLAŞTI