ÇERKEZKÖY'DE KURBANLIK DENETİMLERİ SIKLAŞTI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy’de Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, beraberindeki veteriner hekimlerle birlikte kurban satış ve kesim yerleri ile trafikteki kurban hareketlerine yönelik denetimlere katıldı.

Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Müdürü Murat Öner öncülüğünde kurban satış ve kesim yerleri başta olmak üzere hayvan hareketliliğinin kontrolü için de yol denetimleri yaptı.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Çerkezköy Belediyesi'ne ait Geçici Kurban Satış ve Kesim yerinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, görevli Veteriner Hekimler ile birlikte denetim gerçekleştirdi. Denetimler, kurban alıcı ve satıcılarına Bakanlıkça belirlenen kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapıldı.

Diğer yandan, yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yol kontrolleri de aralıksız devam ediyor. Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çerkezköy İlçe Trafik ekipleri birlikte Kurban Bayramı öncesi hayvan hareketlerinin kontrolü kapsamında yol denetim çalışmalarına devam etti. Denetimlere bizzat İlçe Müdürü Murat Öner de katılıyor.

 



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ