ÇERKEZKÖY'DE KOLLUK KUVVETLERİ ASAYİŞ UYGULAMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları uygulamaları çerçevesinde asayişin sağlanması için yoğun bir çaba gösterildi.

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü tarafından 2023 yılı ocak ayında ‘Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliğine Yönelik Uygulama ve Denetim Faaliyeti’ ve ‘Asayiş Uygulaması’ gerçekleştirildi. Çerkezköy Kaymakamlığı resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, uygulamalarda görev alan emniyet ekipleri ve yardımcı olan vatandaşlara teşekkür edildi.

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları uygulamaları çerçevesinde asayişin sağlanması için yoğun bir çaba gösterildi. Emniyet ekipleri çalışmalar neticesinde, 20 bin 693 GBT sorgulaması gerçekleştirildi. 4 bin 253 araç kontrol edilirken, 32 servis aracı denetlendi. Uygulamalarda 3 tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği ve 31 gram uyuşturucu ele geçirilirken, okul çevresindeki 136 işyeri denetlendi. 

7 BİN 305 GBT SORGULAMASI YAPILDI

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra Jandarma Komutanlığı’da ilçe genelinde bir takım uygulamalar gerçekleştirdi. Çerkezköy Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyetlerinde toplam, 20 işyeri denetlenirken 7 bin 305 GBT sorgulaması ve 24 servis aracı denetimi yapıldı. Uygulamalarda 6 bin 498 araç kontrol edilirken, 423 araca işlem yapıldı. Jandarma Komutanlığı tarafından, 1 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 8 sigara sarma makinesi, 201 kilo açık tütün, 5 elektrikli kompresör, 1 tütün kurutma makinesi ile 316 bin 100 adet boş ve dolu makarona el kondu.



TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ARANAN ŞAHIS UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

UYUŞTURUCU ÜRETMEK İÇİN FABRİKA KURMUŞ