Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ÇERKEZKÖY'DE KOÇLUK MERKEZİ AÇILDI

ÇERKEZKÖY

Çerkezköy’de, kurumsal ve bireysel koçluk hizmeti sunan, yeni bir Koçluk Merkezi hizmete girdi.

Tekirdağ Çerkezköy'de yeni bir Koçluk Merkezi açıldı. Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı Aysun Tekeş, bütünsel koçluk eğitim hizmetleri adı altında açılan merkezde kurumlara ve bireylere özel, çeşitli çalışmalar yapıldığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı Aysun Tekeş, amaçlarının kurum ve bireylerin yolunda gitmeyeni fark ederek kendi rotalarını belirlemeleri için yol arkadaşlığı etmek olduğunu belirtti. Yeni hizmete giren merkezle ilgili Trakya Flaş Haber'e açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı Aysun Tekeş, sunulan hizmetler hakkında bilgiler verdi:

 KURUMSAL VE BİREYSEL KOÇLUK NEDİR 

“Koç kişiye farkındalık geliştirici güçlü sorular sorarak, kişinin hayatında işinde ya da ilişkisinde yolunda gitmeyeni belirlemesine destek olan ve  istediği gibi gitmesi için nasıl adımlar atması gerektiğini fark ettiren yol arkadaşıdır.

NEDEN BİR ARKADAŞA DEĞİL DE KOÇA ANLATILMALI

Arkadaş taraflı ve duygusal dinleyebilir ve kendi fikrini işin içine karıştırabilir, oysa ki koç dümeni tamamen danışana vererek ve objektifliğini koruyarak farkındalık sağlar. Aynı zamanda etik olarak tüm anlatılanlar koçta gizli kalır.

AİLE VE İLİŞKİ DANIŞMANLIĞINA KİMLER GİTMELİ

Aile ve ilişki Danışmanına flört eden, nişanlı ya da evli çiftler ilişkilerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, eş seçiminde nelerin önemli olduğu gibi konularda  bilinçlenme, ya da mevcut ilişkilerinde sorun yaşayan çiftler, sürekli aynı sorunları yaşayan hayatına hep aynı tip kişileri çeken ama sonuca ulaşamayanlar veya ergen - çocuk ebeveyn çatışması yaşayan aileler, aile içi iletişim ve ilişkilerin sağlıklı devamlılığı için aile ve  ilişki danışmanlığından destek alabilirler.

KURUMSAL KOÇLUK BOTUTUNDAKİ HİZMETLERİNİZ NELERDİR

Uzun yıllar Kalite Mühendisliği ve Kalite Sistem Danışmanlığı - Denetçiliği yaptım. Bu dönem içerisinde çok karşılaştığımız bir  sorun olan doğru personelin doğru yerde olmaması probleminden yola çıkarak, özellikle İnsan Kaynakları  Departmanı olmayan KOBİ’lere insan kaynakları danışmanlığı yapıyoruz. İşe alım sürecini biz yönetiyoruz. Bu süreçte çeşitli kişilik testleri kullanarak hangi  personelin  hangi pozisyonlarda daha etkin ve başarılı olabileceğine ve stres altında nasıl tutum sergileyebileceğine bakıyoruz.”

Ayşe Teşek, Koçluk Merkezi’nde verilen eğitim ve hizmetlerini ise şöyle sıraladı:

Öfke Kontrolü, NLP Teknikleri, EFT Teknikleri, Nefes Teknikleri  ve Nefes Koçluğu, Yaşam Koçluğu, Eneagram, Radyestezi, BİOENERJİ , KundaliniReiki, Shamballa, Meditasyon, Numeroloji, Grafoloji, HandMudra, Bütünsel Sağlık ve Bütünsel Beslenme, Okul Çağındaki Çocuklarda Beslenme, Gıda Katkı Maddeleri, Enerji ve Endokrin Merkezleri Çakralar, Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi, Yaşam Koçluğu, Kariyer Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, Aile ve İlişki Koçluğu.

Bu arada, tüm koçluk seansları öncesi ücretsiz online görüşme gerçekleştirilebiliyor.

 

 

Aysun Tekeş’in iletişim numarası: 05324819564

mail: aysuntekesbutunselkocluk@gmail.com

İntagram:  @butunselyasamhedefi ve @aysuntekesbutunselkocluk

 

 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY' KOÇLUK MERKEZİ AÇILDI

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE, ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ