ÇERKEZKÖY’DE KIŞ SPOR KURSLARI KAYITLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY’DE KIŞ SPOR KURSLARI KAYITLARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Yetişkin Kış Spor Kursları’nın kayıtları başladığı bildirildi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz olarak dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtlar 2 Ekim Pazartesi günü itibari ile başladı. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların 5 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na kayıtlarını yaptırabilecekleri bildirildi.

10 BRANŞTA KURS VERİLECEK

Çerkezköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları 10 farklı branşta gerçekleştirileceği kaydedildi. Yetişkin Kış Spor Kursları için kayıtların 2 Ekim Pazartesi günü başladığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pilates, Yoga, Almanca (A1), İngilizce (A1), İşaret Dili, Modern Dans, Karma Dövüş, Halk Dansları, Latin Dansları ve Zumba branşlarında düzenleyeceğimiz Yetişkin Kış Spor Kurslarımıza müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masası’na müracaat edebilirler” dedi.

“KURSLARIMIZ 9 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR”

Yetişkin Kış Spor Kurslarının ücretsiz olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurslarımız kontenjan ile sınırlı olacaktır. İsteyen 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız kurslarımızdan faydalanabilirler. Başvuru süresi 4 Ekim Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Kış Spor Kurslarımız 9 Ekim Pazartesi günü başlayacak ve 30 Aralık Cumartesi günü tamamlanacaktır” açıklamalarında bulundu.

 



KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI