EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’NIN ŞUBAT BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’NIN ŞUBAT BİLANÇOSU

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın şubat ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili istatistikleri yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın şubat ayı faaliyetleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Jandarma, şubat ayında  Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması ile Gençlerin Korunması ve Okul Güvenliği’ne yönelik iki başlık halinde uygulamalarda bulunurken, toplam 35 bin 100 GBT sorgulaması gerçekleştirdi.

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şubat ayında 27 asayiş uygulaması ve denetimi gerçekleştirdi. ‘Huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması’ kapsamında bir aylık sürede ekipler 32 bin 748 GBT sorgulaması yaparken, uygulamalarda 9 bin 468 aracı kontrol etti. Uygulamalarda 410 araca işlem yapılırken, 244 aranan şahıs ile yakalandı. Yapılan aramalarda ise 8 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 114 adet kurusıkı tabanca fişeği, 81 gram uyuşturucu 6 bin 738 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 70 bin adet dolu ve boş makaron ele geçirildi. 

3 BİN 100 GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin şubat ayında ‘Gençlerin korunması ve okul güvenliği’ne yönelik 8 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdiği bildirildi. Uygulamalarda 3 bin 100 GBT sorgulaması yaparken, 44 servis aracı ise denetlendi. Yine denetimlerde 25 işyeri de jandarma tarafından denetlenirken, bir işyerine de işlem yapıldı. 



TEKİRDAĞ’DA TRAFİK DENETİMLERİNDE 85 BİN TL CEZA

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

UYUŞTURUCU ÜRETMEK İÇİN FABRİKA KURMUŞ

KAPAKLI’DA KUMAR OYNAYAN ŞAHISLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR